Om os

Din lokale reparatør på Amagerbrogade

Vi er et hårdtarbejdende værksted, som yder reparationer på Smartphones, Tablets og Computere. Langt størstedelen af ALLE eksisterende enheder reparerer vi, selvom det ikke oplyses på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os angående din enhed, og få svar på alle dine spørgsmål.

PC-Update blev etableret tilbage i 2010, hvor en håndfuld IT-ingeniører slog sig sammen med ønsket om at skabe et værksted, der kan fungere som et både billigere, samt mere effektivt sted for folk, der ikke kunne vente 1-2 uger på at få fikset deres enhed.

Med over 10 års erfaring, har vi repareret langt de fleste enheder på kloden, og kan derfor garantere dig for, at din enhed vil være i professionelle hænder. Vi er desuden yderst fleksible, og derfor behøver du ikke at bestille tid til din reparation.

Vores kerneværdier

Hurtige reparationer

Vores reparationer tager typisk imellem 30-60 minutter. I få tilfælde, kan mere indviklede reparationer tage 2-3 hverdage.

Original kvalitet

Hos PcUpdate benytter vi os både af originale- og OEM-reservedele alt efter kundens behov.

2 års garanti

Hos os vil dine reparationer altid være med en garanti, så du kan være tryg i dit valg. Derfor tilbyder vi hele 2 års garanti på vores reparationer.

Her finder du vores butikker

PC-Updates hovedkontor er lokaliseret i hjertet af Amager på Amagerbrogade 109. Her deler vi værksted sammen med vores partnere ’’Lavminmac.dk’’ som består af dygtige Mac-teknikere.

I midten af Gammel Kongevej på Frederiksberg befinder sig et af vores effektive værkstedet, hvor du kan reparere din enhed.

Kontakt os

Skriv til os!

Shopping Cart