Duka PC

Har du problemer med din Duka PC? så kan vores erfarne teknikere hos Lavmincomputer med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i håndtering af Duka PC, og kan fjerne alt fra virus, opdatering af windows og formatering til reparation af hardware, montering af SSD og meget andet. Det kan også være, at du bare har brug for helt generel hjælp til din Duka PC. Også her kan vi hos Lavmincomputer være dig behjælpelig. Vi sætter en ære i at gøre dig klogere på din Duka PC, så du samtidig er klædt bedre på til næste gang du støder på diverse udfordringer.​

Priser på typiske reparationer, opgraderinger og supportopgaver af Duka PC

Reparation​

Pris​

Skærm​

fra 999 kr.​

Tastatur (Dansk layout)

fra 999 kr.​

Udskiftning af pegefelt

fra 499 kr.

Udskiftning af batteri

fra 499 kr.

250 GB SSD monteret med Windows

1299 kr.

500 GB SSD monteret med Windows

1699 kr.

1000 GB SSD monteret med Windows

1999 kr.

Ny harddisk med Windows

fra 499 kr.

Udskiftning af RAM

fra 399 kr.

Installation af Windows

399 kr.

Data Recovery

fra 399 kr.

Undersøgelsesgebyr (Frafalder ved reparation)

399 kr.

2 års garanti

Takket være erfarne teknikere med håndværket i orden, kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti.​

Hurtig reparation

Typiske serviceopgaver er udført samme dag, mens du ved reparationer oftest er kørende igen inden for få dage.​

Få et uforpligtende tilbud på reparation eller opgradering af din Duka PC

Står din opgave ikke nævnt i prislisten, skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os​

Reparation & support af Duka PC

Har du smadret skærmen på din bærbare Duka PC, og har du brug for at få en Duka PC reparation – så er du kommet til det rette sted. Vi reparerer din Duka PC hurtigt og nemt, på vores værksted i Amager, i udkanten af Storkøbenhavn.

Kontakt os og hør nærmere omkring lagerstatus på reservedele til din Duka PC reparation. Har vi reservedelene hjemme, kan du få den repareret hurtigt og nemt. Du kan komme og indlevere den fysisk på vores værksted, og du vil derefter kunne afhente den igen, inden for kort tid.

Hvis du ikke bor i køreafstand til Amager, har du mulighed for at få udført din Duka PC reparation ved at sende den med post. Via postforsendelse, sender du den til vores værksted, og indenfor nogle dage vil du have din Duka PC igen – så god som ny!

Vi ved selv hvor svært det kan være at undvære sin computer, og vi gør derfor alt for at du skal undvære den i kortest tid muligt. Inden du sender din Duka PC til reparation, så kontakt os og hør nærmere omkring lagerstatus, så du ikke skal undvære den længere end højest nødvendigt.

For at kontakte os, skal du blot udfylde formularen herover. Det er uforpligtende, så der kan ikke ske noget ved at sende os en forespørgsel. Du må også gerne kontakte os via telefon eller e-mail, hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med din Duka PC reparation.

Vores værksted på Amagerbrogade 109 p Amager, har åbent alle hverdage fra kl. 9-18 og lørdage fra kl. 10-16.

Det siger vores kunder

Læs om kundernes oplevelse hos PC Update

Super service på kort tid

Super betjening med super service på kort tid. Man behøver ikke undvære sin iPhone eller iPad mere en time. Fordi indenfor en time din iPhone eller iPad også pc'er får den lavet hos pcupdate. Jeg anbefale pcupdate specialt den afdeling der ligger på gammel Kongevej 149.

Alex

Kvalitets arbejde

Fik lavet min Macbook Pro 15” med en ny skærm, aflevere den klokken 11 om formiddagen klokken 16 hentede jeg den igen. Super hurtig service og kvalitets arbejde, min mac ser nu ud som ny igen. Mange tak til Pcupdate

Brian Rosenberg Pedersen

Rimelige priser

Fik repareret min bærbare hos Pcupdate. God og venlig betjening. Ingen humbug eller lusk. Og de laver ikke noget, hvis ikke der er grund til det. Rimelige priser. Alt i alt et trygt sted at få foretaget sine reparationer.

Peter Spanggaard

Man-Fre: 10:-18 | Lør: 10-16​ | Søn: 10-14

email-white

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@pcupdate.dk

placeholder-white

Amagerbrogade 109, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

placeholder-white

Gl. Kongevej 149A, 1850 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

logo-1

Din reparatør på Amager og Frederiksberg

​Med over 10 års erfaring, har vi repareret langt de fleste enheder på kloden, og kan derfor garantere dig for, at din enhed vil være i professionelle hænder. Vi er desuden yderst fleksible, og derfor behøver du ikke at bestille tid til din reparation.​

​CVR: 39443627