Reparation​

Andre mærker

Har du problemer med din computer? Så lad os hjælpe dig. Vi ved at en computer til tider kan være noget så irriterende at arbejde med, men derfor skal du ikke miste glæden ved alle de gode ting computeren også kan. Sammen med vores erfarne teknikere og supportere, sørger vi for at du får bugt med de problemer og udfordringer du måtte have. Du bliver samtidig klædt bedre på til også takle disse situationer i fremtiden. For os er det meget vigtigt at du med vores support bliver klogere på din computer. Vi løser ikke blot dit problem her og nu, men sætter dig også ind i præcis hvad der er gået galt og hvad du kan gøre for at fejlen ikke opstår igen.

Bliv klogere på din computer for blot 199 kr.

Vores support er både billig og effektiv – det synes vi er fair!

Mange års erfaring med Windows

Holdet bag Lavmincomputer har efterhånden arbejdet mange år med styresystem Windows. Der skulle derfor ikke være den fejl eller det problem vi ikke kunne løse. Udover at løse problemer med Windows, kan vi også sætte dit styresystem op til at samarbejde med andre enheder, eksempelvis cloud-løsninger og servere.

Det kunne også tænkes at du ikke er helt tilfreds med den nysete version af Windows, eller måske var mere tilfreds med en tidligere version. I så fald kan vi installere netop den version af Windows du ønsker på din bærbare PC eller stationære computer.

Se flere priser på support og reparation til netop din computer

Vælg herunder hvilken computer du har for at se priser på support, reparation og diverse opgraderinger

Det siger vores kunder

Læs om kundernes oplevelse hos PC Update

Super service på kort tid

Super betjening med super service på kort tid. Man behøver ikke undvære sin iPhone eller iPad mere en time. Fordi indenfor en time din iPhone eller iPad også pc'er får den lavet hos pcupdate. Jeg anbefale pcupdate specialt den afdeling der ligger på gammel Kongevej 149.

Alex

Kvalitets arbejde

Fik lavet min Macbook Pro 15” med en ny skærm, aflevere den klokken 11 om formiddagen klokken 16 hentede jeg den igen. Super hurtig service og kvalitets arbejde, min mac ser nu ud som ny igen. Mange tak til Pcupdate

Brian Rosenberg Pedersen

Rimelige priser

Fik repareret min bærbare hos Pcupdate. God og venlig betjening. Ingen humbug eller lusk. Og de laver ikke noget, hvis ikke der er grund til det. Rimelige priser. Alt i alt et trygt sted at få foretaget sine reparationer.

Peter Spanggaard

Man-Fre: 10:-18 | Lør: 10-16​ | Søn: 10-14

email-white

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@pcupdate.dk

placeholder-white

Amagerbrogade 109, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

placeholder-white

Gl. Kongevej 149A, 1850 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

logo-1

Din reparatør på Amager og Frederiksberg

​Med over 10 års erfaring, har vi repareret langt de fleste enheder på kloden, og kan derfor garantere dig for, at din enhed vil være i professionelle hænder. Vi er desuden yderst fleksible, og derfor behøver du ikke at bestille tid til din reparation.​

​CVR: 39443627