Computer

Reparation & Support​

Har du problemer med din bærbare PC eller stationære computer? så kan vores erfarne teknikere hos Lavmincomputer med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i alle computer mærker og modeller, og kan fjerne alt fra virus, opdatering af windows og formatering til reparation af hardware, montering af SSD og meget andet. Det kan også være, at du bare har brug for helt generel hjælp til din computer. Også her kan vi hos Lavmincomputer være dig behjælpelig. Vi sætter en ære i at gøre dig klogere på din computer, så du samtidig er klædt bedre på til næste gang du støder på diverse udfordringer.​

Reparation, opgradering og support af ALLE computere & PC’er!

Vælg herunder hvilken computer du har for at se priser på support, reparation og diverse opgraderinger​

3 gode grunde til at vælge Lavmincomputer​

2 års garanti

Takket være erfarne teknikere med håndværket i orden, kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti.​

Hurtig reparation

Typiske serviceopgaver er udført samme dag, mens du ved reparationer oftest er kørende igen inden for få dage.​

Originale reservedele

Din computer fortjener udelukkende det bedste. Derfor bruger vi kun producentens egne reservedele ved reparationer.​

Reparation af Computer & PC

Vi ser hver uge rigtig mange beskadigede computere og PC’er – hovedsageligt bærbare. Dette viser sig oftest i form af defekte harddiske, som med tid er gået i stykker, trætte batterier, væskeskadede tastaturer og mange andre skader. Vi har derfor stor erfaring med reparation af næsten alle komponenter i en computer, om den er stationær eller bærbar. Vi løser oftest på problemerne på meget kort tid, idet det er vigtigt for os, at du ikke skal undvære din computere i længere tid end højst nødvendigt.

Opgradering af Computer & PC

Hos Lavmincomputer udfører vi ikke kun reparationer af stationære computere og bærbare PC’er, men også opgraderinger i form af flere RAM og forbedret harddiske. Vi ser tit at ældre maskiner bliver sløve med tiden eller falder bagud for sin tid, hvorfor folk typisk mister glæden ved at arbejde på deres computer eller køber en ny. Her kan der dog være mange penge at spare. Oftest kan man for relativt små penge få masser af liv i sin PC igen. Ved at opgradere RAM, harddisk eller styresystem vil man oftest opleve en helt ny glæde ved igen at arbejde på sin “gamle” computer.

Support af Computer & PC

Vi står altid til rådighed hvis du har brug for hjælp med din stationære computer eller bærbare PC. Om du har problemer med opdatering af programmer, oprydning af indhold, backup af data til ekstern enhed eller cloud, opsætning af mail eller andre ting der måtte drille dig i hverdagen eller nu og her. Vi kører en fast lav timepris med god tålmodighed, som også klæder dig på til selv at kunne løse eventuelle efterfølgende problemstillinger. Altså går vores support ikke kun ud på at løse dit problem, men også at gøre dig klogere på din computer.

​Support

​Reparation

Opgradering​

Data Recovery​

Det siger vores kunder

Læs om kundernes oplevelse hos PC Update

Super service på kort tid

Super betjening med super service på kort tid. Man behøver ikke undvære sin iPhone eller iPad mere en time. Fordi indenfor en time din iPhone eller iPad også pc'er får den lavet hos pcupdate. Jeg anbefale pcupdate specialt den afdeling der ligger på gammel Kongevej 149.

Alex

Kvalitets arbejde

Fik lavet min Macbook Pro 15” med en ny skærm, aflevere den klokken 11 om formiddagen klokken 16 hentede jeg den igen. Super hurtig service og kvalitets arbejde, min mac ser nu ud som ny igen. Mange tak til Pcupdate

Brian Rosenberg Pedersen

Rimelige priser

Fik repareret min bærbare hos Pcupdate. God og venlig betjening. Ingen humbug eller lusk. Og de laver ikke noget, hvis ikke der er grund til det. Rimelige priser. Alt i alt et trygt sted at få foretaget sine reparationer.

Peter Spanggaard

Man-Fre: 10:-18 | Lør: 10-16​ | Søn: 10-14

email-white

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@pcupdate.dk

placeholder-white

Amagerbrogade 109, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

placeholder-white

Gl. Kongevej 149A, 1850 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

logo-1

Din reparatør på Amager og Frederiksberg

​Med over 10 års erfaring, har vi repareret langt de fleste enheder på kloden, og kan derfor garantere dig for, at din enhed vil være i professionelle hænder. Vi er desuden yderst fleksible, og derfor behøver du ikke at bestille tid til din reparation.​

​CVR: 39443627