MacMini

Se modeller og priser nedenunder

​Reparation

Pris​

Udskiftning af SuperDrive (DVDRW)

Kontakt os​

250 GB SSD monteret med styresystem

1299 kr.

 500 GB SSD monteret med styresystem

1699 kr.

 1000 GB SSD monteret med styresystem

1999 kr.

Ny mekanisk harddisk med styresystem

999 kr

Udskiftning af RAM

Kontakt os​

Installation af OSX

399 kr.

Data Recovery

799 kr.

 Undersøgelsesgebyr (Frafalder ved reparation)

199 kr.

Er den reparation eller service du søger ikke på prislisten og ønsker du i den forbindelse at kontakte os for en pris?

Så kan du med fordel udfylde formularen herunder, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud på den ønskede reparation eller service af din Mac mini.

Husk at oplyse serienummeret, da dette er meget vigtigt i forhold til prisen på reservedele.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reparation af Mac mini årgang 2005 – 2018

Skal du have lavet en reparation af din Mac mini? Så er du kommet til det helt rette sted. Udfyld kontaktformularen herover, og du vil derefter modtage et uforpligtende tilbud på en reparation eller opgradering af din Mac mini. Du er selvfølgelig også velkommen til at udfylde den, hvis du har yderligere spørgsmål.

Alle reparationer bliver udført af vores reparatører der har flere års erfaring, og de bliver udført hurtigt og billigt! Der kan selvfølgelige forekomme længere reparationstider hvis reservedelen ikke er på lager.

En typisk Mac mini reparation består i udskiftning af f.eks harddisken eller nogle ram. Det kan være fordi den ikke er hurtigt nok til de programmer du benytter, eller fordi din harddisk er ved at dø og du derfor har brug for at få sat en ny i. Løber du ind i andre problemer, som ikke står her på siden, så skal du være mere end velkommen til kontakte os. Du skal bare udfylde kontaktformularen herover, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Har du aftalt en reparation på din Mac mini, så er der forskellige måder du kan få det repareret på. Du kan vælge at indlevere den på vores værksted på Amager, i udkanten af Storkøbenhavn. Derefter vil vi få den repareret, typisk indenfor en dag hvis reservedelen er hjemme, og du vil derefter kunne afhente den igen. Ellers er der mulighed for at du kan sende den med posten. Når vi modtager den, vil vi så reparerer den og bestræbe os på at sende den tilbage senere samme dag, så du ikke skal undvære din Mac mini længere tid end højst nødvendigt.

Vores værksted på Amagerbrogade 109 på Amager, har åbent alle hverdage fra kl. 10-18 og lørdage fra kl. 10-16.

Det siger vores kunder

Læs om kundernes oplevelse hos PC Update

Super service på kort tid

Super betjening med super service på kort tid. Man behøver ikke undvære sin iPhone eller iPad mere en time. Fordi indenfor en time din iPhone eller iPad også pc'er får den lavet hos pcupdate. Jeg anbefale pcupdate specialt den afdeling der ligger på gammel Kongevej 149.

Alex

Kvalitets arbejde

Fik lavet min Macbook Pro 15” med en ny skærm, aflevere den klokken 11 om formiddagen klokken 16 hentede jeg den igen. Super hurtig service og kvalitets arbejde, min mac ser nu ud som ny igen. Mange tak til Pcupdate

Brian Rosenberg Pedersen

Rimelige priser

Fik repareret min bærbare hos Pcupdate. God og venlig betjening. Ingen humbug eller lusk. Og de laver ikke noget, hvis ikke der er grund til det. Rimelige priser. Alt i alt et trygt sted at få foretaget sine reparationer.

Peter Spanggaard

Man-Fre: 10:-18 | Lør: 10-16​ | Søn: 10-14

email-white

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@pcupdate.dk

placeholder-white

Amagerbrogade 109, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

placeholder-white

Gl. Kongevej 149A, 1850 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

logo-1

Din reparatør på Amager og Frederiksberg

​Med over 10 års erfaring, har vi repareret langt de fleste enheder på kloden, og kan derfor garantere dig for, at din enhed vil være i professionelle hænder. Vi er desuden yderst fleksible, og derfor behøver du ikke at bestille tid til din reparation.​

​CVR: 39443627