Kontakt os​

Bestil reparation​

Vi er et hårdtarbejdende værksted, som yder reparationer på Smartphones, Tablets og Computere. Langt størstedelen af ALLE eksisterende enheder reparerer vi, selvom det ikke oplyses på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os angående din enhed, og få svar på alle dine spørgsmål.

PC Update blev etableret tilbage i 2010, hvor en håndfuld IT-ingeniører slog sig sammen med ønsket om at skabe et værksted, der kan fungere som et både billigere, samt mere effektivt sted for folk, der ikke kunne vente 1-2 uger på at få fikset deres enhed.

* Skriv venligst i henvendelsesfelt hvilket mærke, model og type reparation / udskifting vi skal foretage på din enhed.

Kontakt PC Updates afdelinger

​Frederiksberg

​Gl. Kongevej 149A
​1850 Frederiksberg​

Find vej

​Amager

Amagerbrogade 109
​2300 København S​​

Find vej

Telefon og e-mail

Åbningstider

Man-Fre: 10:-18 | Lør: 10-16​ | Søn: 10-14​

Udfyld formularen

Vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du vores butikker

​PC-Updates hovedkontor er lokaliseret i hjertet af Amager på Amagerbrogade 109. Her deler vi værksted sammen med vores partnere ’’Lavminmac.dk’’ som består af dygtige Mac-teknikere.

​I midten af Gammel Kongevej på Frederiksberg befinder sig et af vores effektive værksteder, hvor du kan reparere din enhed.

Det siger vores kunder

Læs om kundernes oplevelse hos PC Update

Super service på kort tid

Super betjening med super service på kort tid. Man behøver ikke undvære sin iPhone eller iPad mere en time. Fordi indenfor en time din iPhone eller iPad også pc'er får den lavet hos pcupdate. Jeg anbefale pcupdate specialt den afdeling der ligger på gammel Kongevej 149.

Alex

Kvalitets arbejde

Fik lavet min Macbook Pro 15” med en ny skærm, aflevere den klokken 11 om formiddagen klokken 16 hentede jeg den igen. Super hurtig service og kvalitets arbejde, min mac ser nu ud som ny igen. Mange tak til Pcupdate

Brian Rosenberg Pedersen

Rimelige priser

Fik repareret min bærbare hos Pcupdate. God og venlig betjening. Ingen humbug eller lusk. Og de laver ikke noget, hvis ikke der er grund til det. Rimelige priser. Alt i alt et trygt sted at få foretaget sine reparationer.

Peter Spanggaard

Man-Fre: 10:-18 | Lør: 10-16​ | Søn: 10-14

email-white

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@pcupdate.dk

placeholder-white

Amagerbrogade 109, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

placeholder-white

Gl. Kongevej 149A, 1850 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

logo-1

Din reparatør på Amager og Frederiksberg

​Med over 10 års erfaring, har vi repareret langt de fleste enheder på kloden, og kan derfor garantere dig for, at din enhed vil være i professionelle hænder. Vi er desuden yderst fleksible, og derfor behøver du ikke at bestille tid til din reparation.​

​CVR: 39443627